Sunday, 30 September 2012

KITAB KOTA TAUHID As SUGHRO
Inilah dia suatu kitab yang diberi nama Kota Tauhid Al Sughro.Kitab yang menghimpunkan beberapa amalan ampuh lagi mustajab dari beberapa orang guru di nusantara.

Kitab kecil ini disusun ringkas dan padat ,sesuai bagi memberi jalan keluar bagi setiap permasalahan yang sering dihadapi oleh orang ramai terutamanya dalam urusan Rezeki, Kasih sayang,Perlindungan & Doa Senjata bagi menghadapi ujian dan cubaan di atas muka bumi ini.
Allah berfirman "katakanlah apakah sama orang yang mengetahui dengan orang yang tidak mengetahui..." -Az Zumar ayat 9

Ilmu yang akan diijazahkan di dalam kitab kecil ini adalah seperti berikut:

  • RIADAH UNTUK MENDAPATKAN PEKERJAAN,MELANCARKAN REZEKI,MENAMBAH HARTA, MELUNASI HUTANG,PANGKAT YANG TINGGI & MENDAPATKAN KEPERLUAN DUNIAWI.(ILMU JUTAWAN SPIRITUAL
  • REZEKI 4 PENJURU ALAM (TINGKAT KHUSUS) 
Suatu kaedah yang amat mudah dan sederhana pengamalannya.Tidak perlu berpuasa,jampi mentera,meditasi,olah nafas atau zikir yang panjang.Insyallah dalam tempoh 41 pengamalan akan tercapai hajat duniawi khusus pada urusan kerezekian.Inilah dia kaedah kerohanian yang ampuh dan matsur dan telah dibuktikan oleh pengamalnya.Insyallah.
  • PENGASIHAN NUR ILAHI  (PENGASIH UMUM) 
  • ILMU PENGASIH NUR YUSUF (SERI WAJAH) 
Merupakan warisan ilmu  dari guru kami dari tanah seberang,pakar masalah berkasih sayang.Suatu amalan kerohanian yang mudah,ringkas tetapi mempunyai daya pengasihan, wibawa dan karisma yang amat tinggi!tanpa perlu berpuasa, bertarikat, memakai azimat, dan sebagainya. Anda hanya perlu beramal secara ringan sahaja,akan terbit cahaya kekuningan pada wajah pengamal hingga menarik rasa kasih sayang & rindu yang memandangnya.kuncinya istiqamah. InsyaAllah
  • SENJATA MUKMIN TINGKAT KHUSUS (SENJATA)
  • ILMU PAYUNG RASUL TINGKAT KHUSUS (PERISAI) 
Amalan membangkit energi ghaib berfungsi sebagai benteng & senjata untuk segala kejahatan,dengki khianat,kezaliman,sihir dan ilmu-ilmu hitam samada yang didatangkan oleh manusia,jin,syaitan,roh-roh hitam,binatang.Juga penyelamat dari segala perkara,musibah yang tidak diingini.Membangkitkan daya pengasihan & penggerun pada pandangan musuh.
  • SELAWAT NAILUL MURADI (SEGALA HAJAT BESAR)    
Suatu amalan selawat yang sangat agung faedahnya bagi menghilangkan kesulitan,pembuka gudang kerezekian,penerang hati yang gelap,menghuraikai simpulan masalah hidup,walhasil untuk segala hajat yang besar.
Miliki ebook kitab yang akan merubah kehidupan anda 100% ini dengan nilai RM100.00 sahaja ! 

Jika anda berminat memiliki kitab ini boleh transfer ke Maybank akaun 151071033445 (Mohamad Reza b Ab Rashid).Selesai bank in sila sms butiran,jumlah,tarikh,jam ,email dan nama penuh anda ke 0137066767.


No comments:

Post a Comment